top of page

Cégutódlás

Olyan generációváltás előtt álló családi vállalkozások cégutódlásával foglalkozunk, amelyekben van növekedési potenciál.

Cégtulajdonosoknak integrált megoldásként egyszerre biztosítunk

részleges vagy teljes kivásárlást,

építünk professzionális menedzsmentet és

finomhangoljuk a vállalat működését.

Ha Önnek is segíthetünk, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Milyen Cégeket keresünk? 

Image by Mikael Kristenson

01

1 és 10 milliárd forint közötti árbevétel

Image by Everyday basics

02

Profitábilis működés évek óta

Image by Nikola Johnny Mirkovic

03

Növekvő iparági kilátások

Három befektetési stratégia szerint vizsgáljuk meg a cég felvásárlásában rejlő lehetőségeket:

Nemzetközi terjeszkedés

Nemzetközi terjeszkedés

Mindig nemzetközi terjeszkedésben gondolkodunk. Ha a kiszemelt cég már rendelkezik külföldi piaci jelenléttel, akkor azt vizsgáljuk, hogy hogyan lehet új piacokra belépni. 

Amennyiben a cég a magyar piacon rendelkezik domináns pozícióval, akkor azt elemezzük, hogy üzleti modellje átültethető-e különböző nemzetközi piacokra is.

Digitális innováció

Digitális innováció

Azt látjuk, hogy az évtizedes múltra visszatekintő vállalatok gyakran nem használják ki kellőképpen a modern technológiákban rejlő lehetőségeket.

 

Startup befektetői hátterünk illetve kapcsolatrendszerünk lehetővé teszi, hogy a legmodernebb technológiákra legyen rálátásunk.

 

Emellett Európa legjobb digitalizációs csapatait vonjuk be a cégek  digitális megújulásának megtervezésébe és bevezetésébe. 

Venturelab - Folyamat-optimalizálás

Folyamatoptimalizálás

A több évtizedes működés során sok olyan folyamat keletkezhet egy KKV-ban, amely korábban jó szolgálatot tett, de mára már nem tekinthető hatékonynak. 

 

Olyan struktúrákban, és formális kontrollban gondolkodunk, amelyek segítik a folyamatok optimalizálását. Ezzel elősegítjük a profit maximalizálását és a kulcsmutatók javulását.

Kinek segítünk?

Cégeladásban érdekelt tulajdonosnak

Cégeladásban érdekelt tulajdonosnak

Ön visszavonulásban vagy cégeladásban gondolkodó cégtulajdonos, de nem tudja biztosítani a cég működését a saját jelenléte nélkül? 

 

Erre kínálunk megoldást egy management csapat kiépítésével, akiknek nyugodtan átadhatja a helyét, miután beletanultak a cége működésébe.

 

Kivásároljuk, és profi vezetéssel biztosítjuk a cég folyamatos növekedését.Szeretne többet tudni korábbi tapasztalatinkról illetve a folyamatról? Lépjen velünk kapcsolatba!

Felsővezető-jelöltek

Felsővezető-jelölteknek

Ön sikeres menedzser, de úgy érzi, mindent megkapott a multis világtól, amit az nyújtani tudott – és többre vágyik?

 

A Venturelabnél olyan managerek és vállalkozók jelentkezését várjuk, akik több éves vállalati tapasztalattal rendelkeznek és szeretnének egy olyan vállalkozás élére állni felsővezetőként, amit a saját magukénak érezhetnek. 

 

Ezt segíti elő a cégben szerezhető tulajdoni hányad, ami segíti a befektetők és a cégvezető céljait egymáshoz igazítani. 

Image by Andre Taissin

Társbefektetőknek

Ha csatlakozna egy sikeres magyar vállalkozás kivásárlásához, ezzel tulajdonosi részesedést és kiszámítható kockázatok mellett potenciálisan magas hozamot biztosítva saját magának, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőségeink

1118. Budapest,

Gombocz Zoltán utca 8a

Köszönjük, nemsokára jelentkezünk Önnél!

bottom of page