A csapat

Mi vagyunk a Venturelab: generációváltás előtt álló családi vállalkozásoknak kivásárlásban és szervezetfejlesztésben, startupoknak tőkebevonásban segítünk.

 

KONTAKT

Ha bármiben segítségére lehetünk, keressen elérhetőségeink egyikén.

Cím

1118. Budapest, Gombócz Zoltán utca 8/a, 32-es kapucsengő

Elérhetőségek

  • LinkedIn

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Töltse ki az alábbi mezőket és rövidesen válaszolunk önnek. 

Köszönjük, hamarosan keresni fogjuk. 

Image by Sarah Dorweiler

ESG politika

A Venturelab-nél kiemelt figyelmet fordítunk az Environmental, Social, Governance  (ESG) vagyis a társadalmi felelősségvállalás és környezettudatosság irányelveinek követésére mind portfólió cégeink, mind a saját működésünk esetében. 


Az ESG politikánkat rendszeresen felülvizsgáljuk és frissítjük annak érdekében, hogy az folyamatosan tükrözze az értékrendünket és megfeleljen a szabályozási- és gazdasági környezet követelményeinek.
 

Munkánk során arra törekszünk, hogy felszámoljuk a környezetkárosító és elavult folyamatokat és technológiákat mind portfólió cégeink, mind pedig a felvásárlási célpontjainknál. Pontosan tudjuk, hogy milyen jelentős értékteremtést ad fenntarthatóan és felelősségteljesen üzletelni. 
 

Biztosítjuk a megfelelő munkahelyi és munkaköri körülményeket és óvjuk munkatársaink testi épségét és jó közérzetét a Ventruelab-nél és portfólió cégeinknél egyaránt. 

Portfólió cégeinknél alapelvárás, hogy megfeleljenek a rájuk vonatkozó kormányzati előírásoknak és a bevett iparági standardoknak és elvárásoknak.